lördag 4 juli 2009

Semester för hantverkarna...

... och oss!

Ja, från och med nu verkar hantverkarna ta semester i några veckor, så nu lär det inte hända särskilt mycket i huset den närmsta tiden. Själva tar vi också semester och åker upp till Sälen imorgonbitti för att ta det riktigt lugnt! Den senaste månaden har varit allt annan en lugn och vi behöver verkligen komma iväg ett tag för att komma ner i varv.

Sista helgen i juni flyttade vi ju ut ur våran andrahandslägenhet på Söder som vi hyrt i 8 månader och under tiden vi väntar på att flytta in i vårt nya hus har hela familjen flyttat in till Joakims mamma... Från att under tiden i andrahandslägenheten ha haft med oss ca 20 procent av våra saker har det nu reducerats till max 5 procent. Resten har vi ju haft magasinerade hos Joakims bror, ända tills det visade sig att han skulle sälja sin villa och flytta... Det innebar några extra helger med en massa flyttande av våra saker till ett förråd vi hyrt. Så efter förra helgens flytt - och en massa packande förstås - gick musten ur och vi har varken orkat blogga eller besöka huset... I alla fall inte dagtid då hantverkarna är där. Vi har dock varit dit någon kväll och kikat in genom fönstren.

Alla golv verkar vara på plats, liksom trappan. Nu väntar vi "bara" på köksön, vitvarorna, spottar i tak och elkontakter/dimrar, tapeter på fondväggarna, badrumsinredning, lister, dörrfoder m.m...

Det var en kort statusuppdatering om livet i - och utanför - huset senaste tiden. Nu kommer sannolikt inte mycket hända på bloggen de närmsta 2 veckorna då vi är i Sälen och utan dator, men vi återkommer så fort något nytt hänt!

Glad sommar allihopa!

Inga kommentarer: