söndag 14 juni 2009

Köket har kommit

Nu märks det stor skillnad varje gång vi besöker huset! Jämfört med början av processen, då tomten bara var full av skog - månad ut och månad in - och processen endast gick framåt administrativt (bygglovsförfarandet etc.) är det mycket som händer varje vecka nu.

I mitten av förra veckan levererades köket. Dagen efter hade snickaren hunnit sätta upp så här mycket...



... och ytterligare en dag senare såg det ut så här...

Då hade plattsättaren (nästan) hunnit sätta fast våra snygga sticks som vi ska ha i köket. Det kommer bli hur bra som helst när fogen också är på plats. Ekskivan är också på plats, men skyddas av en tjock plast så länge.


Längst till vänster är vår hylla i ek som vi ska ha kokböcker i...

Vad som inte är på plats än i köket är köksön, som ska stå i mitten av golvet på bild. Sen kommer förstås också vitvarorna så småningom och så lite små detaljer som lampor, vattenkran etc.
Tyra som bara har några prickar kvar i ansiktet. Ryggen är fortfarande ruskigt knottrig av torkade skorpor...

2 kommentarer:

Gunilla sa...

Nu har ni dragit ifrån oss! Målarna är i full färd med att sätta upp väv och måla vitt hos oss, men något kök är inte på plats trots att det har stått i garaget i flera veckor... Jag längtar så tills det kommer upp!! Nu har vi 74 dagar kvar till inflyttning, och jag vet att tiden kommer att gå jättefort fast det inte känns så nu.

Joakim och Maria sa...

Vi race:ar på... Men snart är det semesterdags och då stannar säkert allt av... Lite tråkigt men vi behöver också lite semester även om vi helst skulle vilja flytta in redan imorgon!