söndag 5 april 2009

Börjat tänka inredning...

Nu när huset väl är på plats har det hela blivit något mera verkligt. Vi ska faktiskt flytta in i ett nytt stort hus om några månader! Idag började vi därför kika lite på olika möbler som vi skulle kunna tänka oss att köpa till huset så småningom. Med ett dubbelt så stort hus som vår förra lägenhet samt både ett vardagsrum och ett allrum behövs det ju lite mera möbler...

En TV-bänk liknande den nedan från Inneboende skulle vi kunna tänka oss. Gärna utan frostat glas och något lägre. Eventuellt med inslag av ek någonstans. Ska åka till Folkhemmet och kika vad de har, de brukar ha rätt schyssta möbler.


TV-bänken är från Inneboende och heter Box.

Vi hittade också ett vitrinskåp eller vad man nu ska kalla det. Det var i alla fall ett skåp i vitt med ek- (eller valnöt-) vägg inuti + på baksidan av skåpet, samt med 3 skjutdörrar. Till skillnad från bilden nedan hade skåpet som vi var intresserade av ytterligare en "våning". Ursnygg faktiskt (även om vi inte är helt säkra på vad vi ska ha i den)! Skulle passa bra i det stora allrummet på övervåningen...

Skåpet heter Case och är från Inneboende.

Det var vad vi hittade idag. Förra helgen var vi till IKEA för att kolla på garderober och garderobssystem, skåp till att ha ovanför tvättmaskin och torktumlare samt en bänkskiva till att ovanpå desamma. Då vi valt att ta bort alla garderober som ingick i huset för att istället köpa egna, är det rätt viktigt att vi i princip direkt kan köpa in garderober så att vi har någonstans att hänga upp och förvara alla kläder.

Sätter upp bilder på dessa en annan dag, för nu är det bedtime...
Godnatt! :-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hallå igen! Väntar på en uppdatering hur det går och en MASSA nya bilder :-) HOppas det går bra med byggeriet! Flyter allt på bra?

Ha en trevlig helg
Mvh Cathrine H

Joakim och Maria sa...

Allt går bra, så bra faktiskt att vi inte riktigt hunnit med att uppdatera bloggen riktigt. Men håll ut! I kväll kommer minst ett nytt inlägg och MASSOR med nya bilder!

Anonym sa...

Åh vad roligt, väntar med spänning! :-)