fredag 17 april 2009

Innerväggar uppsatta

Oj, vad tiden rinner iväg... Blev idag påmind om att vi inte bloggat på ett tag, så nu är det verkligen dags. :-)

Här kommer några nya bilder på och från huset. Bilderna är tagna i samband med byggmötet som vi hade igår. Mer om byggmötet kommer imorgon!


Först en vårbild över vårt fina hus. Notera att att de höga tallarna på andra sidan gatan (bakom kameramannen) inte skuggar vårt hus - och det är bara april. Till sommaren när solen står högre skuggar de inte ens tomten. Vet inte om det är tur eller skicklighet. :-)

Vi känner oss också ganska nöjda med den gråa grundfärgen, även om vi trodde att den skulle vara lite ljusare. Funderar på att slutmåla i ungefär den här färgen, möjligtvis något gråare. Vad tycker ni?! Tips, idéer, tankar?!


Groventrén, taget från dörrposten in till köket. Vid de orange rören längst in kommer bergvärmen komma upp. Övriga blåa och vita plaströr är en massa elkablar. Multimediacentralen kommer att sitta på väggen ovanför de vita platsrören. Vid de blå plaströren kommer vattenmätaren att finnas. Till höger om denna kommer städskåpet och bredvid det värmepannan. Så småningom i alla fall... :-)


Bild över köksdelen. Längs väggen med det lilla fönstret kommer kökets skåp, diskbänk, häll, fläkt, kyl och frys att vara. Framför den kommer en köksö om 2 meter att finnas. Groventrén kan skymtas i bakgrunden. Längst till höger i bild kommer ett förråd finnas (under trappan). Mellan groventrén och förråd blir det inbyggd ugn, mikro + skåp.


Vy från hallen, vardagsrum till vänster, matplats rakt fram, köksdel skymd till höger.



Vardagsrummet belamrat med gipsplattor till innerväggar.



Joakim i samspråk med vår duktige snickare som står i dörrhålet till gästrummet. Bilden är tagen från vardagsrummet mot gästrum och hall. Kaminen kommer att stå i princip vid de 2 blåa plaströren.



GästWC:n. Handfatet kommer vara vid de blåa plaströren.



En glad Joakim. Bild taget inifrån gästrummet.


Gästrummet. Här kommer ni alla som hälsar på få sova! För tillfället är det snickarnas flådiga lunch- och fikahak där det är självservering.


Övervåning. Här bild på Alvins blivande rum. Tyras kommer se likadant ut vad gäller fönster och storlek.



Vårt stora härliga allrum på plan 2. Vi känner oss såå nöjda med att ha skapat ett stort allrum istället för att ha ett "hål" ner till vardagsrummet.



Taget från vårt sovrum med allrummet till vänster och klädkammaren till höger.


Från klädkammaren, där den här bilden är tagen, syns badrummet.



Badrummet. Vid klacken ska handfatet monteras och en stor spegel sättas upp på väggen.



Bild på fönstren i badrummet. Längst in i hörnet blir det en duschhörna och under fönstren ett badkar.


Badrummet till vänster, vår sovrumsdörr till höger, trappan ner är i mitten på bild.

Inga kommentarer: