lördag 11 oktober 2008

Lustigt kakel och klinker

Mera kakel, kakel, kakel, klinker, klinker och klinker... Även denna helg har vigts åt att vara ute i byggvarubutikerna för att i vårt sökande av bästa möjliga kombination av kakel och klinker. Lånade hem prover från både Centro och Kakelspecialisten. På Kakelspecialisten fick vi dock betala för proverna (pengarna fås i retur vid återlämnande av plattorna inom 30 dagar).



Tyra känner in kaklet - hon tycker allt är bra!

Lustigt nog (1) är vi rätt överraskade över att vi, när vi sett det fulla utbudet av kakel och klinker i butikerna, ändå fastnat för samma lösningar som vi diskuterade oss fram till på mötet med Whyte och Lilja med deras begränsade utbud som fanns.


Lustigt nog (2) är vi än mer överraskade över att vi två är helt överens om vad vi vill ha i såväl färg och form i kök, badrum, hall och groventré. Helt otroligt egentligen!


1 kommentar:

Mamma Ce sa...

Vad spännande.- Vårat hus ska komma v 2 men inte har vi behövt fundera på kakel ännu. Hmm kanske borde vi gjort det? Tyvärr erbjuder inte vårat säljkontor möte med några inredningsarkitekter. Kan ni ninte berätta lite mer om vad ni har valt och hur de hjälpte till att tänka?