tisdag 31 mars 2009

1:a bilder från husets insida

Här kommer de första bilderna från husets insida (är dock fotade från utsidan).


Taget från fönstren i vardagsrummet. I vänstra hörnet kommer köket vara, dörren rakt fram är dörren till tvättstugan och det lilla fönstret till höger kommer vara i gästrummet.


Detta är övervåningen. De stora fönstren + de små fönstren längst till höger kommer att vara i Alvins rum, medan de små till vänster (+ 2 stora som inte syns i bild ännu längre till höger) kommer vara i Tyras rum. Den stora golvytan närmast kameran blir så småningom allrum.


Takstolar


De små låga fönstren kommer vara i badrummet på övervåningen och fönstret som man kan skymta längst till höger (+ ett till likadant) kommer att vara i vår stora walk-in-closet.


Bilden är tagen från dörren i tvättstugan. Matplatsen längst bort till höger, vardagsrummet rakt fram. Lilla fyrkantiga fönstret till vänster kommer vara i gästwc:n. Där den provisoriska trappan är kommer också den riktiga vara.


Denna bild är tagen från gästrummet.
Ja, man kan lugnt konstatera att även om huset ser någorlunda klart ut från utsidan är det en del kvar att göra inuti och därmed ett tag kvar till inflyttning...

2 kommentarer:

Cathrine sa...

Åh, vad spännande att se insidan - det går sakta men säkert fram för er! Kommer gärna förbi någon dag framöver och tittar på huset - jättesnällt att ni erbjöd oss! Ikväll kommer vi träffa vår Myresjöhus kille och skriva på kontraktet, spännande värre! :-) Mvh Cathrine

Joakim och Maria sa...

Vad roligt att ni skriver kontrakt! Det är verkligen spännande - och så roligt!

Som sagt, det är bara att höra av er om ni vill kika på huset någon gång. På lördag ska vi träffa en annan familj för att göra detsamma.

Lycka till ikväll! :-)
//Maria